0
Μία πολύ δυσάρεστη εικόνα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσιάστηκε χθες στο reality «Survivor», του Τούρκου παραγωγού και ισχυρού άντρα του ΣΚΑΪ Α.Ιλιτζαλί, το οποίο ξεκίνησε να προβάλλεται το βράδυ της Δευτέρας, λόγω της συμμετοχής της 36χρονης υπαξιωματικού των ειδικών δυνάμεων του ΕΣ από την Δράμα, Γεσθημανής Κουτούζογλου, η οποία εμφανίστηκε με δεκάδες τατουάζ σε όλο το σώμα.


Καταρχάς στο ερώτημα για το αν η συγκεκριμένη υπαξιωματικός έλαβε την άδεια από το ΓΕΣ για να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, πηγές μέσα από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, αναφέρουν ότι δεν γνώριζαν πως θα πήγαινε στο «Survivor», αλλά είχε ζητήσει εξαμηνιαία άδεια την οποία και δικαιούται.

Άδεια όμως, η οποία δεν είχε ακόμα εγκριθεί και βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν είχε ενημερώσει η συγκεκριμένη υπαξιωματικός ότι θα πάει σε αυτό το παιχνίδι και θα την χρησιμοποιούσε κατά αυτόν τον τρόπο.

Πιθανότατα η γυναίκα έχει οικονομικό πρόβλημα και δυσκολεύεται να πληρώσει ακόμα και το ενοίκιο της με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αυτή την επιλογή, αλλά μήπως να έκανε άλλη δουλειά;

Αυτό είναι κάτι που δεν απασχολεί τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτά σε ό,τι αφορά την ουσία του πράγματος γιατί υπάρχει και η εικόνα και αναφερόμαστε στο γεγονός ότι στο παιχνίδι λόγω των λίγων ρούχων που φοράνε οι παίκτες, φαίνεται ότι όλο της το σώμα είναι καλυμμένο με τατουάζ!

Όλα αυτά τα τατουάζ απαγορεύονται ρητά από το στρατιωτικό κανονισμό.

Έχουν επιτραπεί τα τελευταία χρόνια αλλά υπό έναν όρο: Να μην βρίσκονται σε εμφανή σημεία, δηλαδή στο λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.

Με λίγα λόγια σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος δεν καλύπτεται από την στολή παραλλαγής.

Κάτι το οποίο όπως όλη η Ελλάδα είδε,  προφανώς και δεν τηρείται.

Το ότι είναι Τούρκος ο παραγωγός του παιχνιδιού και προσωπικός φίλος του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν, σε μία χώρα που έχουν ξεφτιλιστεί και διαλυθεί τα πάντα, σε μία κοινωνία-ζόμπι, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κυριολεκτικά, μια μικρή λεπτομέρεια.

Αλήθεια στο ΓΕΣ πως τους φαίνεται ένα στέλεχος των ειδικών δυνάμεων να συμμετέχει σε reality που χρηματοδοτεί και πληρώνει προσωπικός φίλος του Ρ.Τ.Ερντογάν και ενώ ακόμα δεν έχει εγκριθεί η άδεια του;

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top