0
Το ονοματεπώνυμο του Αντώνη Βαρδή φέρει πλέον δρόμος του Μοσχάτου, με τον Δήμο να τιμά τη μνήμη του αείμνηστου τραγουδιστή.

Την είδηση, αλλά και τη φωτογραφία έφερε στο “φως” ο γιος του, Γιάννης, ο οποίος αποκάλυψε ότι σχεδόν 10 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη, ο Δήμος του Μοσχάτου έδωσε το όνομα του σε οδό της περιοχής.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο Γιάννης Βαρδής φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά του και φίλους του κάτω από την πινακίδα της οδού Αντώνη Βαρδή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, ο τραγουδιστής έγραψε:

“Πόσο τιμητικό,πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Ακη Δειξιμο που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν απο 5 χρόνια προσπάθειας. 

Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε είναι εν ζωή είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης αλλά και η απώλειά του. 

Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης, ξαναγύρισε στο τόπο που γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ”.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top