0
Ο Μάριος Σαλμάς εδώ και μήνες ήταν στη “μαύρη λίστα” του Μεγάρου Μαξίμου. Και τελικά το απόγευμα του Σαββάτου, από τη Νέα Υόρκη όπου έχει μεταβεί για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον παρέπεμψε στην επιτροπή δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, δρομολογώντας έτσι τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είχε ενοχλήσει ζητώντας τη σύγκληση της ΚΟ μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών του περασμένου Ιουνίου με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ.

Αλλά κυρίως γιατί όταν τελικά συνεδρίασε η γαλάζια ΚΟ στις 26 Ιουνίου, ο κ. Σαλμάς είχε καρφώσει την κυβέρνηση για εξυπηρέτηση των συμφερόντων των λίγων. Είχε ειδικότερα δείξει την προηγούμενη ηγεσία του Ανάπτυξης, αλλά είχε αφήσει αιχμές και συνολικά για την κυβέρνηση και το Μαξίμου.

“Εμείς είμαστε με τους πολλούς. Ερχόμαστε από τα βάθη της φτώχειας. Οι ψηφοφόροι μας είναι λαϊκοί άνθρωποι”, είχε πει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Φράση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Μητσοτάκη. “Δεν θα ανεχθώ αιχμές για το με ποιους είμαστε. Το 41% δεν το πήραμε επειδή είμαστε με τους λίγους”, είχε πει ο πρωθυπουργός.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top