0
Δεκαπέντε χρόνια μετά την απόδραση με ελικόπτερο και πέντε χρόνια μετά το «Μια Φυσιολογική Ζωή», ο Βασίλης Παλαιοκώστας επέστρεψε με το βιβλίο «Ένα Φυσιολογικό Παιδί».

Στο τελευταίο του βιβλίο ο δραπέτης αναφέρεται στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια ρίχνοντας φως στην ηλικία του που ήταν τραυματισμένη από τα τραύματα του Εμφυλίου.

Ωστόσο, η έκδοση του τελευταίου βιβλίου φαίνεται πως «καίει» τον δραπέτη και οι Αρχές είναι στα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα που έχει επικηρυχτεί με ένα εκατομμύριο ευρώ.

Βασίλης Παλαιοκώστας: Το μοιραίο λάθος

Οι αστυνομικοί αναλύουν τον τρόπο συγγραφής του βιβλίου και την επεξεργασία των κειμένων. Ήδη από την έκδοση του «Μια Φυσιολογική Ζωή» οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ένα ενδιάμεσο πρόσωπο παραλάμβανε τις σημειώσεις του δραπέτη σε κρησφύγετο και ακολουθούσε επεξεργασία.

Σύμφωνα με Τα Νέα, από το βιβλίο έχει δοθεί η εικόνα πως δεν θα μπορούσε να το γράψει ο Βασίλης Παλαιοκώστας σε μία απομονωμένη περιοχή και οι Αρχές γνωρίζουν ποιοι μεσολάβησαν για τη γλαφυρή αποτύπωση των ιστοριών του, αφού πρόκειται για πρόσωπα που είχαν απασχολήσει στο παρελθόν λόγω αντιεξουσιαστικής δράσης.

«Υπάρχει μία σαφής εικόνα από την ξαφνική έκδοση του νέου βιβλίου του Βασίλη Παλαιοκώστα “Ενα φυσιολογικό παιδί” ότι ο 58χρονος βρίσκεται πιθανόν στην Αττική ή κάποιο άλλο αστικό κέντρο.

Είναι, λοιπόν, πιθανόν να βρίσκεται ανάμεσά μας, χωρίς μάλιστα να έχει υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, όπως εκτιμήθηκε λανθασμένα μετά την τελευταία εμφάνισή του σε αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς το 2011 στη Βοιωτία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ., ο Βασίλης Παλαιοκώστας είναι πιθανό να διαμένει σε περιοχή της Αττικής, αποφεύγει τη χρήση κινητών τηλεφώνων και έχει την αρωγή ενός-δύο ατόμων υπεράνω υποψίας για τις επικοινωνίες του.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top