0
Για φοροδιαφυγή και εικονικές συναλλαγές ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ ερευνάται ο γνωστός τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που βγήκε στη δημοσιότητα.

Το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος είναι 20 σελίδων και αφορούν σε εικονικές συναλλαγές και φοροδιαφυγή, για την οποία κατηγορείται ο γνωστός τραγουδιστής.

Ειδικότερα, η Αρχή έχει βάλει στο στόχαστρο έξι εμβάσματα, τα οποία φέρεται να πήγαν στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Ρέμου και αφορούν στην περίοδο μεταξύ 19 Απριλίου 2022 έως 22 Ιουνίου του 2022. Η έρευνα συνεχίζεται και ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον Οικονομικό Εισαγγελέα.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»

Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να επικοινωνήσει μέσω Instagram με τους θαυμαστές τους για την υπόθεση φοροδιαφυγής και τις σχετικές κατηγορίες που τον «βαραίνουν». Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε με δύο στόρι, ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και να κρύψει.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες της RealNews αναφέρουν πως η οικονομική εισαγγελία δεν ερευνά μόνο την υπόθεση φοροδιαφυγής, αλλά και διαδρομές χρημάτων του Αντώνη Ρέμου.

«Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και είμαστε ακόμα στην αρχή», τονίζουν χαρακτηριστικά στην εφημερίδα άνθρωποι που έχουν γνώση της διαδικασίας, η οποία είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι το μόνο πρόσωπο που ερευνάται: αντιθέτως, οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης εστιάζουν σε άτομα, τα οποία, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, φέρονται να έχουν συνεργαστεί με τον τραγουδιστή σε διάφορες επιχειρήσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν σχέση με τον χώρο του θεάματος.

Έτσι, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της έρευνας της οικονομικής Εισαγγελίας, μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή αναμένεται να κληθούν ακόμα τέσσερα πρόσωπα.

Πρόκειται για επιχειρηματίες που μαζί με τον καλλιτέχνη εμφανίζονται στις διαδρομές των χρημάτων, που προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Αρχών.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top