0
Eπίθεση σε δημοσιογράφο ενημερωτικού σάιτ από πολίτες, μετέδωσαν σε ζωντανή μετάδοση κανάλια, μεταξύ αυτών και το Mega κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης με έκτακτα δελτία για την εξέλιξη της πυρκαγιάς στη Βάρη Κορωπί.

Ο δημοσιογράφος του protothema.gr, Φρίξος Δρακοντίδης, δέχθηκε βίαιη και αναίτια επίθεση από πολίτες ενώ κάλυπτε το ρεπορτάζ για την πυρκαγιά στη Βάρη – Κορωπί. 

Ο Δρακοντίδης ενημέρωνε συνεχώς για τις εξελίξεις στη μάχη που έδιναν οι κάτοικοι και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής με τις φλόγες. Τη στιγμή που βρισκόταν κοντά σε μια επιχείρηση με τζετ σκι, η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες, κατέγραφε σε βίντεο τις προσπάθειες κατάσβεσης. Αναφέρεται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από γειτονικό οικόπεδο. 

Ωστόσο, η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε απότομα λόγω της επίθεσης που δέχθηκε από εργαζομένους.


Ο δημοσιογράφος φαίνεται από μακρινά πλάνα να πετιέται στο έδαφος από πολίτες και να ξυλοκοπείται. 

Η δική του απευθείας μετάδοση διακόπηκε όμως οι κάμερες άλλων ΜΜΕ έδειξαν τη στιγμή της επίθεσης, με τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την πυρκαγιά να μην μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ούτε ότι κινδυνεύει συνάδελφός τους και να σχολιάζουν ότι υπάρχει μία ένταση, υποθέτοντας ότι πρόκειται για ανθρώπους που δε θέλουν να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top