0
Οι άνθρωποι στο άμεσο μέλλον θα ταξιδεύουν λιγότερο για να μολύνουν λιγότερο, όπως αποκάλυψε από την Καμπότζη όπου ήταν καλεσμένος για απονομή Επίτιμου Διδακτορικού Διπλώματος, ο γνωστός ιδρυτής και Πρόεδρος του WEF, Κλάους Σβαμπ, ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει το δόγμα της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» με το οποίο οι διεθνιστικοί κύκλοι σχεδιάζουν να κυβερνηθεί η Ανθρωπότητα.

Εκεί ο Κλάους Σβαμπ ανέφερε επίσης ότι «Για να γίνεις ένας επιχειρηματίας, για να γίνεις ένας μεταρρυθμιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ανεξάρτητος. Μπορείς να το κάνεις μέσα σε υπάρχοντες οργανισμούς».


Στον Καπιταλισμό ο επιχειρηματίας είναι εκ φύσεως ανεξάρτητος, αυτό σημαίνει πως το σύστημα που ευαγγελίζεται είναι ένα νεοκομμουνιστικό σύστημα, τύπου Κίνας, του οποίου άλλωστε έχει δηλώσει λάτρης.


Μεταξύ άλλων ειπώθηκε από τον Σβαμπ ότι:

«Το σύνθημα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι: ”Αφοσιωμένοι στη βελτίωση της κατάστασης του πλανήτη”.

Οι εταιρείες πρέπει να αναγνωρίσουν την εταιρική τους ευθύνη απέναντι στην κοινωνία ως σύνολο (σ.σ. Θα είναι κοινωνικές όχι πια κερδοφόρες).

Συνεπώς, πρέπει να αναγνωρίσουν ότι οι ενέργειές τους έχουν άμεσο και έμμεσο αντίκτυπο στους άλλους συμπεριλαμβανομένου μέσω των συνεπειών στο φυσικό και στο κοινωνικό περιβάλλον.

Έτσι, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στοχεύει να φέρει κοντά όχι μόνο τους ηγέτες κυβερνήσεων και επιχειρήσεων αλλά επίσης εκπροσώπους από την κοινωνία των πολιτών συμπεριλαμβανομένων των ΜΚΟ, οι οποίες μαζί με την επόμενη γενιά της νεολαίας είναι επίσης ενδιαφερόμενοι για το μέλλον της μοίρας του πλανήτη συνολικά και των διαφόρων κοινοτήτων μας εντός αυτού.

Για να γίνεις ένας επιχειρηματίας, για να γίνεις ένας μεταρρυθμιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ανεξάρτητος. Μπορείς να το κάνεις μέσα σε υπάρχοντες οργανισμούς.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την τεχνολογία; Και νομίζω πως αυτή είναι η ερώτηση που όλοι πρέπει να θέτουμε με την εμφάνιση τόσων πολλών τεχνολογιών στους εαυτούς μας συνεχώς.

Πώς θα μπορούσε αυτή η τεχνολογία να αλλάξει αυτά που παράγουμε, αυτά που καταναλώνουμε, τον τρόπο που επικοινωνούμε; Έτσι, αναρωτιόμουν:

”Πώς μπορεί αυτή η τεχνολογία (το Metaverse) να επηρεάσει έναν πολύ παραδοσιακό οργανισμό όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;” Και είπα: ”Ο αντίκτυπος θα μπορούσε να ‘ναι τεράστιος επειδή στο μέλλον οι άνθρωποι μπορεί να ταξιδεύουν λιγότερο προκειμένου να μην μολύνουν το περιβάλλον, προκειμένου να συναντιούνται με πολύ ευκολότερους τρόπους».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top