Σύμφωνα με τη χειρομαντία, οι γραμμές στην παλάμη και τα σύμβολα στην παλάμη του χεριού μας, μπορεί να δείξουν πολλά για την προσωπικότητά μας και το μέλλον μας.
Ενα από τα σύμβολα που μπορεί να υπάρχει στην παλάμη μας, είναι και το γράμμα «Χ» που λίγοι έχουν και το οποίο όπως λένε αιγυπτιακοί μελετητές, είχε και ο Μέγας Αλέξανδρος. Μόλις το 3% του συνολικού πληθυσμού φέρεται να έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι.
Προκειμένου να προσδιοριστεί η αξιοπιστία του ισχυρισμού αυτού το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας, διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα και αποκάλυψε ένα έγγραφο σχετικά με το θέμα του συμβόλου Χ στις παλάμες και κατά πόσο αυτό συνδέεται με τη μοίρα των ανθρώπων που το έχουν.
Αναλύοντας τα δεδομένα σε πάνω από 2 εκατομμύρια ανθρώπους, ζωντανών και νεκρών, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι, που είχαν το γράμμα Χ και στις δύο παλάμες, είτε ήταν/ είναι ηγέτες ή ήταν/ είναι πολύ δημοφιλή άτομα στην κοινωνία, και όλοι τους θυμόμαστε για τα μεγάλα πράγματα που κατάφεραν και έκαναν.
Ποιοι είχαν το σύμβολο Χ
Από τα σπάνια άτομα, που είχαν αυτό το σύμβολο, ήταν ο μεγάλος Έλληνας αυτοκράτορας Μέγας Αλέξανδρος και ο Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν. Και, άλλο ένα πρόσωπο που έχει αυτό το σύμβολο και είναι ζωντανό και είναι δύσκολο να το αγνοήσουμε- είναι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όσοι έχουν το σύμβουλο Χ και στις δύο παλάμες τους, είναι άτομα που τα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα και μετά το θάνατό τους. Και, αυτοί που το έχουν μόνο στη μια παλάμη είναι εξαιρετικά επιτυχημένα και διάσημα πρόσωπα.
Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγάλη έκτη αίσθηση ή διαίσθηση. Ή διαισθάνονται, τον κίνδυνο, και την απιστία, από την απόσταση του ενός χεριού. Σχηματίζουν ένα ειδικό ενεργειακό κύκλο γύρω τους, που οι άνθρωποι που τους περιτριγυρίζουν απλά δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε αυτόν..
Σε περίπτωση που κάποιος τους πει ψέματα τότε, απελευθερώνεται η χειρότερη πλευρά του εαυτού τους. Συγχωρούν, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν. Κανείς δεν μπορεί να τους βλάψει, καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους.
Η τέχνη της χειρομαντίας
Η εν λόγω μέθοδος μαντείας, έχει τις ρίζες της στην ινδική αστρολογία και βάση αρκετά ιστορικά δεδομένα, έχει εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο ινδουιστής σοφός Valmiki, κατέγραψε έναν κατάλογο 567 στροφών για την ανάγνωση των σημαδιών της παλάμης. Θεωρείται ότι η μαντεία της παλάμης εξαπλώθηκε από την Ινδία στον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από χώρες όπως η Κίνα, η Περσία, το Θιβέτ και η Αίγυπτος.
Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, λέγεται ότι ο φιλόσοφος Αναξαγόρας ήταν εκείνος που ασχολήθηκε πρώτος με την μαντεία της παλάμης, ενώ και ο Αριστοτέλης ασχολήθηκε με το φαινόμενο, παρουσιάζοντας μάλιστα μια πραγματεία για αυτό, στον Μέγα Αλέξανδρο.
Εκείνος, ενδιαφέρθηκε τόσο πολύ για το ζήτημα, που ξεκίνησε να εξετάζει τον χαρακτήρα των αξιωματικών του, διαβάζοντας τις παλάμες τους. Πολλοί λένε ότι εξίσου πολύ μελέτησε και τις δικές του παλάμες και έστρωσε ένα σχέδιο ζωής βάση των σημαδιών που του έδειχναν οι γραμμές στα χέρια του.
loading...
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.