0
Η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου έχει κερδίσει και αυτή μεγάλη δημοσιότητα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι που έχει καθηλώσει όλη τη χώρα, το Survivor (!), ωστόσο τα λαμπερά της φώτα (σ.σ. δημοσιότητα) δεν της είναι τόσο άγνωστα!


Κόρη διάσημου ηθοποιού, μαζί φυσικά με τη δίδυμη αδελφή της, Ειρήνη, με πορεία στον τηλεοπτικό αέρα και τα τρία ακόμα αδέρφια τους έχουν εμπειρία από κάμερες και αναγνωρισιμότητα!


Ο πατέρας τους, Μιχάλης Αϊνατζιόγλου έχει εμφανιστεί σε συμπρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετές σειρές, μεταξύ αυτών σε επεισόδια της αγαπημένης κωμωδίας του Mega «7 θανάσιμες πεθερές» αλλά και στη σειρά «Η ώρα η καλή», όπου υποδύθηκε τον φίλο της Κάρμεν Ρουγγέρη από την Πόλη.

Είχε πρωταγωνιστήσει και σε διαφημιστικό του Mega, όπου είχε υποδυθεί τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών.

Η Ελισάβετ δε, έχει συμμετάσχει και αυτή με τη σειρά της στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά δίπλα στον αείμνηστο Θανάση Βέγγο «Περί ανέμων και υδάτων» σε ηλικία μόλις 6 ετών, ενώ μαζί με την αδερφή της έχουν εμφανιστεί ακόμα στην ταινία «Ο καλύτερος μου φίλος» και στο τηλεοπτικό «Safe Sex».

Μεγαλώνοντας και πριν «καταταγεί» στο Survivor, έκανε και ένα πέρασμα από το βίντεοκλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Δεύτερη Φορά».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top