0
Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια των δολοφόνων του πέρασε ο γιατρός Χρήστος Φωτίου, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο ιατρείο του, στην οδό Μάρνη. Οι μαρτυρίες των γειτόνων του είναι συγκλονιστικές! 



«Ο άνθρωπος φώναζε βοήθεια άκουγα κραυγές, αλλά εγώ είμαι στον δεύτερο και εκείνος στον έκτο. Ο άνθρωπος ούρλιαζε. Μέχρι να τον φιμώσουν και να τον σκοτώσουν. Εκείνη την ώρα έφτασα και η αστυνομία. Πολύ γρήγορα. Μπήκε η αστυνομία μέσα και τους έπιασε. Ακουγόντουσαν θόρυβοι αλλά από το ματάκι δεν φαινόταν κάτι. Μετά άκουσα ότι μπήκαν μέσα στο χώρο του προσποιούμενοι τους πελάτες. Ήταν ένας καλός ευγενικός κύριος και ήταν και διαχειριστής. Φώναζε βοήθεια με βαθιά φωνή» υποστήριξε ένας ένοικος του δευτέρου ορόφου.



«Σπούδασε στην Ιταλία. Το βιβλίο αυτό μου το έδωσε δώρο ο ίδιος με την υπογραφή του. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Αυτό που άκουσα ήταν ότι μπήκαν μέσα στο ιατρείο δυο τύποι για να τον ληστέψουν αυτός αντιστάθηκε και φώναξε βοήθεια και για να τον σταματήσουν να μην φωνάζει τον στραγγάλισαν. Έμενε πολλά χρόνια εδώ, ήταν πολύ καλός βοηθούσε όλους τους ανθρώπους», ανέφερε ένας γνωστός του θύματος.



Άλλος ένοικος της πολυκατοικίας μας είπε: «Επέστρεψα από την δουλειά μου εχθές γύρω στις 8 το απόγευμα και είχε πολύ αστυνομία στην είσοδο της πολυκατοικίας. Μου είπαν ότι πήγαν κλέφτες με μαχαίρια να ληστέψουν έναν ένοικο. Μετά έμαθα ότι πέθανε ο γιατρός. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Τους ληστές τους έπιασαν στην σκάλα οι αστυνομικοί γιατί από τις φωνές του. Μια κυρία που μένει στον 7ο τηλεφώνησε στο 100 και έπιασαν δυο άτομα με μαχαίρια και η σκάλα έχει παντού αίματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας ένοικος της πολυκατοικίας.

ΠΗΓΗ: newsit.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top