0
Δεν λέει να κοπάσει η λαίλαπα της... ασφάλτου παίρνοντας στον άλλο κόσμο νέα παιδιά, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους και την ελληνική κοινωνία.


Ο Απρίλιος μπήκε με τραγικό τρόπο λίγο μετά τα μεσάνυχτα (1/4) στα Χανιά για δύο οικογένειες, αφού μετά από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή των Μουρνιών, δυο έφηβοι, έχασαν την ζωή τους.



Σύμφωνα με το flashnews.gr, το τραγικό ατύχημα έγινε στον παράλληλο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΜΑΚΡΟ.

Οι δυο νέοι, ηλικίας δεκαεπτά και δεκαεννέα ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, για άγνωστο λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σπαρακτικές οι κραυγές των συγγενών και των φίλων στο Νοσοκομείο Χανίων

Και για τις δύο οικογένειες έχει ξεσπάσει θρήνος, αφού αμέσως οι συγγενείς και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά όπου οι φωνές και οι κραυγές τους ακουγόταν αρκετά μέτρα μακριά.

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Χανιών.


Οι βραδινές κόντρες στην περιοχή

Είναι γνωστό βέβαια ότι στην περιοχή τα βράδια συγκεντρώνονται νεαροί από κάθε ηλικία και κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια.

Είναι άγνωστο αν τα παιδιά ήταν μέρος κάποιας παρέας που βρισκόταν εκεί για κόντρες, ή απλά περνούσαν από το σημείο, ωστόσο όμως το πρόβλημα είναι γνωστό. Μάλιστα σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες στο Flashnews.gr, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν αναφερθεί επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ έχουν γίνει και πολλές καταγγελίες στην αστυνομία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top