0
Μεγάλο θράσος και μεγάλη προσβολή από τους Τούρκους προς την Ελλάδα, οι οποίοι στην πολυεθνική άσκηση «ΑΡΙΑΔΝΗ 17» που διεξάγεται από τις 31 Μαρτίου έως τις 7 Απριλίου στον Πατραϊκό κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου Πελάγους, δεν σήκωσαν την ελληνική σημαία!


Στην άσκηση τύπου INVITEX συμμετέχουν το πολωνικό ORP K.X. CZERNISKI, το ισπανικό ESPS DUERO, το γερμανικό FGS ROTTWEIL ενώ με πέντε πλοία (τη φρεγάτα ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ ως πλοίο Διοικήσεως της Άσκησης, τα ναρκοθηρευτικά ΚΑΛΛΙΣΤΩ, ΕΥΡΩΠΗ και ΚΑΛΥΨΩ, την κανονιοφόρο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ και ένα ελικόπτερο ως οργανικό της φρεγάτας ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ) και μια ομάδα εξουδετέρωσης ναρκών συμμετέχει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. 

Και φυσικά συμμετέχει και το τουρκικό Ναρκαλιευτικό «TCG Alanya M-265».

Ααπό τη στιγμή που συμμετείχε και πλοίο της γείτονος, οι Τούρκοι δεν έχασαν την ευκαιρία να προκαλέσουν για ακόμα μία φορά, σε συνέχεια της έντασης που υφίσταται τον τελευταίο καιρό. Το τουρκικό ναρκαλιευτικό, παρά το γεγονός ότι κατέπλευσε σε λιμάνι της Ελλάδας και, ως είθισται, όφειλε να σηκώσει τη σημαία της χώρας που το «φιλοξένησε», ήταν το μόνο πλοίο που συμμετείχε στην άσκηση, που δεν το έκανε, παίζοντας για άλλη μια φορά με τη φωτιά. 

Το πολωνικό CZERNISKI με την ελληνική σημαία στα δεξιά της κεντρικής του


Το γερμανικό ROTTWEIL με την ελληνική σημαία να αχνοφαίνεται στο κεντρικό κατάρτι


Το αιγυπτιακό EL SADEEQ με την ελληνική να φαίνεται καθαρά στην κορυφή του καταρτιού


Το ισπανικό με την ελληνική σημαία σηκωμένη στα δεξιά της ισπανικής


Το τουρκικό χωρίς ίχνος ελληνικής σημαίας

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top