0
Μέχρι και το έπαθλο με τα σουτζουκάκια της Κυριακής (26/3) γνώριζε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, ο οποίος με δημοσίευσή του στο Instagram είχε αποκαλύψει από την Παρασκευή (24/3) ποιοι παίκτες θα είναι υποψήφιοι και ποιος θα κερδίσει την ασυλία της Δευτέρας (27/3)!

Σάλος έχει προκληθεί μετά από την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος από την Παρασκευή (24/3) γνώριζε όχι μόνο τα αποτελέσματα από τα αγωνίσματα της Κυριακής και το έπαθλο με τα σουτζουκάκια, αλλά και ποιοι θα κέρδιζαν τη Δευτέρα (27/3) την ασυλία!


Στη δημοσίευση του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας αναφέρεται αρχικά το μήνυμα: «Την Κυριακή κερδίζουν οι μαχητές και τρώνε σουτζουκάκια ή ντολμαδάκια»! Έτσι και έγινε και το εντυπωσιακό είναι πως γνώριζε το μενού!

Η συνέχεια έφερε την αποκάλυψη πως τη Δευτέρα στον αγώνα της ασυλίας θα κέρδιζαν οι διάσημοι! Η διάσημοι επέστρεψαν τελικά στις νίκες επικρατώντας με 10-6! Και το αποκορύφωμα; Η δημοσίευση (τονίζεται ξανά πως είναι από την περασμένη Παρασκευή) αποκάλυψε και τους υποψήφιους οι οποίοι ήταν ο Πάνος, ο Ορέστης και η Ελισσάβετ!


Οι πληροφορίες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το επεισόδιο ήρθε και νέο ποστάρισμα του Σοϊλέδη στο instagram. «Οι 3+1 λόγω ισοψηφίας. Σάρα». Έτσι, ο ποδοσφαιριστής έδωσε την αποκάλυψη πως οι υποψήφιοι θα είναι τέσσερις λόγω ισοψηφίας και στους τρεις παραπάνω προστέθηκε και η Σάρα.


Μερικές ώρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες! Η κάλπη έβγαλε τον Ορέστη και την Ελισάβετ ως υποψήφιους, καθώς αμφότεροι συγκέντρωσαν τέσσερις ψήφους. Στη συνέχεια ο Κώστας Αναγνοστόπουλος (μισθοφόρος), ο οποίος είχε κερδίσει την ασυλία, πρότεινε τον Πάνο Αργιανίδη (μάνατζερ ράγκμπι), ενώ τέλος ο Mάριος, που και αυτός είχε κερδίσει την ασυλία, επέλεξε την Σάρα.

Προκαλεί εντύπωση, λοιπόν, από που γνωρίζει ο Σοϊλέδης όλες αυτές τις πληροφορίες, καθώς έπεσε σε όλες μέσα! Τα δημοσιεύματα από την Κύπρο πάντως κάνουν λόγο πως έχει δικό του άνθρωπο στον Άγιο Δομίνικο και έτσι μαθαίνει τι συμβαίνει στο Survivor.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top